Præsentation

Frydenhøj er en kommunal daginstitution for børn i alderen 0-6 år. Vi ligger tæt på grønne områder og har gangstier op til tog og bus, samt ud til volden. Vi benytter ofte vores christianacykler til at cykle ud i nærområdet, herunder blandt andet Quark centret, skoven og fårene ude ved volden.

Institutionen blev bygget i midten af 1970'erne. Huset er bygget op om et kæmpestort fællesrum "Hallen", hvor de mellemste og største børn i institutionen har garderobe.

Vi er et stort hus med ca. 110 børn og 32 voksne. Vi prioriterer meget højt, at hverken børn eller forældre oplever os som et stort hus.

Fra "Hallen" kan man komme til kontoret, køkkenet, legepladser og til Frydenhøjs 2 afdelinger. Hver afdeling har sit eget fællesrum og derfra er der adgang til afdelingens 3 stuer.

Hver afdeling består af:

  • en vuggestuegruppe for børn i alderen 0-2½
  • en mellemgruppe for børn i alderen 2-4
  • en storbørnsgruppe for børn i alderen 4-6 år.

Søskende går som udgangspunkt i samme afdeling.

I Frydenhøj skal forældre kun forholde sig til én afdeling og det personale, der er ansat der. Vi åbner og lukker afdelingsvis og hver afdeling har sin egen legeplads.

Vi arbejder frem mod, at alle børn fra samme årgang skal kende hinanden, så de kender de børn, de evt. kommer til at gå i klasse med, når de skal i skole.

 Vi har gode parkeringsforhold.